Interactieve Online Basiswiskunde Cursus1 min read

SOWISO zorgt ervoor dat iedere student op interactieve en persoonlijkeEen screenshot van onze Wiskunde voor het Basiswiskunde cursus wijze wiskunde kan studeren. We zijn altijd bezig om nieuwe cursussen te ontwerpen, om een groter aantal studenten te kunnen helpen. Na een succesvolle trial met Hogeschool Zuyd lanceren wij daarom onze nieuwe Basiswiskunde cursus!

Een fundamentele kennis van wiskunde is broodnodig in bijna alle disciplines. Hieronder valt bijvoorbeeld de mogelijkheid berekeningen te doen, maar ook analytische en probleemoplossende vaardigheden zijn onmisbaar. Het is dus ook niet vreemd dat veel opleidingen een breed scala aan wiskundige basisvaardigheden van hun studenten vragen.

Onze nieuwe digitale Basiswiskunde cursus biedt hier uitkomst.

[btnsx id=”1350″]

Onderwerpen en Functionaliteiten

Qua onderwerpen behandelt deze cursus o.a. rekenen, machten, haakjes wegwerken, breuken, machtsfuncties, eerste- en tweedegraadsfuncties, differentiëren en integreren. Kortom, alles wat studenten nodig hebben om de eerste stappen van hun studie succesvol af te ronden.

Onze digitale content zou natuurlijk niets zijn zonder de functionaliteiten van ons platform. Deze cursus bevat dan ook alles wat men van een digitale SOWISO cursus kan verwachten:

  • Gepersonaliseerde feedback op oefeningen
  • Hulp op aanvraag
  • Learning analytics 
  • Oneindig oefenen door gerandomiseerde variabelen
  • Automatisch toetsen en nakijken
  • Adaptiviteit
  • En nog veel meer.Zo kan de student efficiënter leren, en bespaart de docent tijd die voorheen besteed werd aan nakijken van wiskundesommen. Die tijd kan nu besteed worden aan het begeleiden van studenten!

Probeer zelf een aantal opgaven van deze cursus! Dat kan hier.

[btnsx id=”1302″]